Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΜΑ: Δημαιρεσίες στο Δήμο Θέρμου

Αναφερόμενοι σε δημοσίευμά σας στις 8/9/2014 με τίτλο: «Δημαιρεσίες στο Δήμο Θέρμου» σχετικό με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Θέρμου κατά την οποία έγιναν οι Δημαιρεσίες στο Δήμο, σας γνωρίζουμε τις τοποθετήσεις – θέσεις του συνδυασμού μας, για τη σωστή πληροφόρηση των αναγνωστών σας:

  1. Ανάδειξη Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου
Ο  Συνδυασμός μας τοποθετήθηκε θετικά στην πρόταση της Συμπολίτευσης για να δοθεί η  θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον κο Μαραγιάννη Κων/νο. Η θέση μας αυτή, υπαγορεύτηκε από τη βασική μας αρχή, ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα, ισότιμα και ισόνομα και ελπίζουμε ότι ο προαναφερόμενος θα προσπαθήσει να σταθεί στο ανάλογο ύψος.
Ο συνδυασμός της «ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» μέσω του αρχηγού της κου Τριανταφυλλάκη Γιάννη, καταψήφισε το προεδρείο, γιατί θεώρησε πως πρόκειται για συναίνεση, θέση μάλιστα την οποία διατύπωσε και στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ εμείς μόνο υπεράσπιση του θεσμικού ρόλου του προεδρείου κάναμε. 
  
   2.    Συγκρότηση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου. 
Για την συγκρότηση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας ο Συνδυασμός μας είχε την  δυνατότητα να καλύψει  & τις δύο θέσεις, λόγω της αριθμητικής του δύναμης.  Εμείς, προτείναμε στο Σώμα, η μια από αυτές τις θέσεις, να δοθεί στον μοναδικό δημοτικό Σύμβουλο του   Συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης, κο Τριανταφυλλάκη Γιάννη, γιατί πιστεύουμε στην πολυφωνία και την έκφραση όλων των δημοτικών παρατάξεων στα όργανα που απαιτείται διαφάνεια, εποπτεία και έλεγχος.

Έτσι εξελίχθηκε η διαδικασία στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο στο δήμο Θέρμου. Γι’ αυτό, παρακαλούμε, πριν τη οποιαδήποτε δημοσίευση κειμένου που μας αφορά, να επικοινωνείτε μαζί μας για  να πληροφορείται σωστά τους αναγνώστες σας για τις θέσεις και τοποθετήσεις του Συνδυασμού μας στα δρώμενα του Δήμου μας,
Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύετε να  είσαστε θύματα παραπληροφόρησης κάτι που πιστεύουμε πως ούτε εσείς το θέλετε ούτε και οι αναγνώστες σας.


                               ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου